200 g | konservuotų raudonųjų pupelių |
3–4 griežinėlių | konservuoto ananaso |
2 griežinėlių | marinuotos paprikos |
1 nedidelio | mėlynojo svogūno |
200 g | LAPINO PUOTA triušienos mėsos juostelių |
2 šaukštų | itin gryno alyvuogių aliejaus |
žiupsnelio | druskos |
žiupsnelio | maltų saldžiųjų paprikų |
2 skiltelių | česnako |
2-3 šaukštai | KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezo |
1 | bagetės |
180 g | čederio sūrio |
1 saujos | šviežių bazilikų lapelių |
PATARIMAS:
Sumuštinius galite pagardinti smulkintą aitriąją papriką arba Jūsų mėgstamu aštriu padažu.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai