Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Amerikietiškas karštas ilgasis sumuštinis
ingredientai
200 g konservuotų raudonųjų pupelių
3–4 griežinėlių konservuoto ananaso
2 griežinėlių marinuotos paprikos
1 nedidelio mėlynojo svogūno
200 g LAPINO PUOTA triušienos mėsos juostelių
2 šaukštų itin gryno alyvuogių aliejaus
žiupsnelio druskos
žiupsnelio maltų saldžiųjų paprikų
2 skiltelių česnako
2-3 šaukštai KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezo
1 bagetės
180 g čederio sūrio
1 saujos šviežių bazilikų lapelių

Amerikietiškas karštas ilgasis sumuštinis

20 min.
2-4 asmenims
Gaminimas
  1. Į dubenį suberkite konservuotas raudonąsias pupeles. Ananaso griežinėlius, marinuotas paprikas ir svogūną supjaustykite kubeliais. 
  2. Gabaliukais supjaustykite LAPINO PUOTA triušienos mėsos juosteles. Į keptuvę pilkite itin gryną alyvuogių aliejų ir dėkite kepti triušieną. Suberkite druską, saldžiąsias paprikas, smulkintą česnaką ir išmaišykite. 
  3. Iškeptą mėsą sumaišykite su smulkintomis daržovėmis ir  KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezu „Amerikietiškas“.
  4. Bagetę perpjaukite išilgai pusiau, sudėkite pagamintą masę, ant viršaus berkite tarkuoto sūrio.
  5. Kepkite įkaitintoje 210 °C orkaitėje apie 10 min., kol gražiai apskrus.
  6. Iškeptus sumuštinius papuoškite šviežių bazilikų lapeliais.

 

PATARIMAS:

Sumuštinius galite pagardinti smulkintą aitriąją papriką arba Jūsų mėgstamu aštriu padažu.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą