- Supjaustykite LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė nedideliais gabaliukais. Pabarstykite druska, pipirais. Susmulkinkite česnakus, pabarstykite mėsą. Sudėkite į įkaitintą keptuve su TERRA CRETA aukščiausios kokybės alyvuogių aliejumi ir iškepkite.
- Jogurtą sumaišykite su sumulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, pasūdykite. , įberkite pipirų ir įpilkite šlakelį DANSUKKER auksaspalvio sirupo.
- Korėjietiškas morkas sumaišykite su marinuotais kopūstais ir plonais šiaudeliais supjaustytais mangais, įpilkite šlakelį aliejaus ir išmaišykite.
- Raudonąjį svogūną supjaustykite kubeliais, agurką – plonomis riekelėmis. Šiek tiek pamaigykite rankomis, įpilkite ryžių arba obuolių actą, DANSUKKER auksaspalvį sirupą ir pasūdykite. Išmaišykite ir trumpam atidėkite.
- Tortiliją patepkite padažu, sudėkite keptą triušieną, uždėkite kopūstų salotas, agurkus ir suvyniokite. Dėkite ant įkaitinto grilio pirmiausia siūle į apačią, pakepkite, po to apverskite ir kepkite iš kitos pusės.
Receptas sukurtas bendradarbiajant su Alfu Ivanausku ir VMG komanda.