3-4 | virtų bulvių |
1 | kiaušinio |
2–3 šaukštų | miltų |
3 | svogūnėlių |
4–5 skiltelių | česnako |
250 g | LAPINO PUOTA triušienos mėsos troškinti, kepti |
2 šaukštų | OBELIŲ saulėgrąžų aliejaus |
20 g | imbiero |
1 šaukšto | kario prieskonių mišinio |
Žiupsnelio | druskos |
Žiupsnelio | šviežiai grūstų KOTANYI keturių pipirų mišinio |
½ skardinės | kokosų pieno |
½ | stiklinės sultinio |
1 šaukšto | ŽEMAITIJOS PIENO saldžios grietinėlės sviesto |
20 g | anakardžių |
Keleto šakelių | mėlynojo baziliko |
20 g | SPILVA marinuotų uoginių paprikų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai