Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Alaus ir rozmarinų putoje keptas triušis
ingredientai
1 LAPINO PUOTA šviežio triušio
2 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus Extra Virgin
2 morkų
2 saliero stiebo lazdelių
2 svogūnų
2 česnakų galvų
1 aitriosios paprikos
1 saujos rozmarinų
1 l tamsaus alaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų

Alaus ir rozmarinų putoje keptas triušis

60min.
2-3 asmenims
Gaminimas
  1. LAPINO PUOTA šviežią triušį marinuokite su druska, pipirais ir BORGES alyvuogių aliejumi „Extra Virgin“ parą laiko.
  2. Daržoves supjaustykite stambiais gabalėliais, sudėkite į skardą kartu su rozmarinais, užpilkite alumi ir sudėkite marinuotą triušį.
  3. Kepkite orakitėje 160 °C temp. apie 1 val.
  4. Patiekdami triušį, pasūdykite alaus padažą.

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą