Pradžia /  RECEPTAI  /  PRIEDAI  / 
Gurmaniškas svogūnų pagardas prie kepsnių ar mėsainių
ingredientai
0,5 kg Raudonieji svogūnai
0,5 puodelis Baltasis actas
0,5 puodelis Cukrus
Pusė Cinamono lazdelė
5 vnt. Gvazdikėliai
1 vnt. Lauro lapai
1 vnt. Anyžiai
Pagal skonį Raudonieji pipirai
2 riekelės Švž. Imbieras

Gurmaniškas svogūnų pagardas prie kepsnių ar mėsainių

30 min.
Gaminimas
  1. Nulupti ir supjaustyti svogūną plonomis riekėmis.
  2. Užvirinti vandenį ir sudėti 2 minutėms, apvirti svogūnus, tada nusausinti.
  3. Į virintą vandenį supilti actą, cukrų, cinamono lazdelę, gvazdikėlius, lauro lapą, anyžį, raudonuosius pipirus ir imbierą keptuvėje ir užvirti.
  4. Svogūnus sudėti 5 minutėms pasitroškinti. Vėliau nuimti nuo ugnies ir supilti į stiklainį.

Marinatas išsilaiko kelias savaites šaldytuve.

Atgal į receptų sąrašą