Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Palepinkime keturkojus
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Palepinkime keturkojus
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ KALAKUTIENA /
Sriuba su frikadelėmis
ingredientai
200 g.
Lapino puota švž. smulkinta kalakutiena
4 vnt.
Bulvės
2 vnt.
Svogūnai
1 vnt.
Morka
1 v.š.
Aliejus
Pagal skonį
Druska
Pagal skonį
Sriubos prieskoniai
1 1/2 l.
Vanduo ar mėgstamas sultinys
1 vnt.
Kiaušinis
Pagal skonį
Pipirai
Sriuba su frikadelėmis
30 min.
3-4 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Bulves supjaustykite kubeliais ir virkite vandenyje (ar sultinyje) 15 min.
Aliejuje pakepinkite tarkuotą morką, svogūną ir sudėkite į verdamą sultinį.
Į maltą kalakutieną įmuškite kiaušinį, įmaišykite susmulkintą svogūną, įberkite pagal skonį druskos, pipirų.
Formuokite mažus kukuliukus ir dėkite į verdančią sriubą. Virkite 5-10 min., nepamirškite nugraibyti putų.
Prieš patiekiant pabarstykite smulkintais krapais ar petražolių lapeliais. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą