Pradžia /  RECEPTAI  /  KALAKUTIENA  / 
Reginos netikras ZUIKIS iš maltos kalakutienos
ingredientai
1200 g Lapino Puota švž. smulkinta kalakutiena
3 v.š. Miltai
3 v.š. Manų kruopos
2 vnt. Kiaušiniai
Pagal skonį Druska
Žiupsnelis Juodieji pipirai
Žiupsnelis Lauro lapai
Pagal skonį Prieskoniai maltai mėsai
1 vnt. didelis Svogūnas
1 vnt. Saldi maža paprika
4 vnt. (skiltelės) Česnakai
Pagal skonį Vorčesterio padažas

Reginos netikras ZUIKIS iš maltos kalakutienos

70 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Didelės paslapties čia nėra, visus ingredientus sumaišykite su faršu, susmulkinkite svogūną ir česnaką, ir dar kartą gerai išmaišykite.
  2. Tuomet faršą padalinkite į dvi dalis, suvilgykite rankas vandeniu ir formuokite zuikius.
  3. Svarbiausia, juos gerai "išmušti" kad neliktų oro - tuomet zuikis bus vientisas, nekorėtas ir nepertrūks kepant.
  4. Jei norite zuikį papuoškite ausytėmis iš lauro lapų ir akytėmis iš pipirų.
  5. Įkaitinkite orkaitę ir kepkite apie 60 minučių. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą