Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ KALAKUTIENA /
Kalakutienos troškinys su svogūnais
ingredientai
500 g.
Lapino puota švž. kalakutienos guliašas
1 kg.
Svogūnai
Pagal skonį
Tarkuotas muskatas
Pagal skonį
Malti pipirai
Pagal skonį
Druska
Kalakutienos troškinys su svogūnais
60 min.
2 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Šviežią kalakutienos guliašą apkepinkite įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai pabals.
Apkepintą guliašą pagardinkite prieskoniais.
Nuluptus svogūnus supjaustykite žiedais ir sudėkite į keptuvę su mėsa.
Viską išmaišykite ir palikite troškintis ant mažos ugnies, kol neliks svogūnų ir pasidarys iš jų tirštas padažas. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą