Pradžia /  RECEPTAI  /  KALAKUTIENA  / 
Kalakutienos troškinys su svogūnais
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. kalakutienos guliašas
1 kg. Svogūnai
Pagal skonį Tarkuotas muskatas
Pagal skonį Malti pipirai
Pagal skonį Druska

Kalakutienos troškinys su svogūnais

60 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Šviežią kalakutienos guliašą apkepinkite įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai pabals.
  2. Apkepintą guliašą pagardinkite prieskoniais.
  3. Nuluptus svogūnus supjaustykite žiedais ir sudėkite į keptuvę su mėsa.
  4. Viską išmaišykite ir palikite troškintis ant mažos ugnies, kol neliks svogūnų ir pasidarys iš jų tirštas padažas. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą