Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Palepinkime keturkojus
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Palepinkime keturkojus
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ KALAKUTIENA /
Kalakutienos troškinys su svogūnais
ingredientai
500 g.
Lapino puota švž. kalakutienos guliašas
1 kg.
Svogūnai
Pagal skonį
Tarkuotas muskatas
Pagal skonį
Malti pipirai
Pagal skonį
Druska
Kalakutienos troškinys su svogūnais
60 min.
2 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Šviežią kalakutienos guliašą apkepinkite įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai pabals.
Apkepintą guliašą pagardinkite prieskoniais.
Nuluptus svogūnus supjaustykite žiedais ir sudėkite į keptuvę su mėsa.
Viską išmaišykite ir palikite troškintis ant mažos ugnies, kol neliks svogūnų ir pasidarys iš jų tirštas padažas. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą