700 g | Lapino puotos smulkintos kalakutienos |
1 vnt. | svogūnas |
3 skiltelės | česnako |
2x400 g | konservuotų raudonųjų pupelių |
400 g | konservuotų smulkintų pomidorų |
150 g | tarkuoto sūrio |
žiupsnelis | muskato |
žiupsnelis | pipirų ir druskos |
žiupsnelis | maltos aitriosios paprikos |
šlakelio | česnakinio aliejaus |
Į puodą įpilkite šlakelį aliejaus ir pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką kol atsiras auksinė spalva.
Keptuvėje akpekinkite smulkintą kalakutieną, įberkite į mėsą muskato, pipirų, maltos aitriosios paprikos.
Tada viską sudėkite į puodą ir dar troškinkinte apie 20 min.
Pabaigai įdėkite konservuotas pupeles ir ant silpnos ugnies dar virkite apie 10 min.
Sriubą dubenėlyje apibarstykite ant viršaus tarkuotu sūriu.
Sriuba turi gautis tiršta.
Gardžių skonių potyrių linki UAB „Baltic Larus“ kolektyvas.