- Sumalkite antieną.
- Žiedinį kopūstą supjaustykite ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Pavirkite 5-10 min., išgriebkite ir labai gerai nusausinkite. Dėkite į maisto smulkintuvą ir susmulkinkite iki grūdo dydžio gabaliukų.
- Į žiedinių kopūstų masę sudėkite smulkintą svogūną, trintą česnaką, parmezaną, džiūvėsėlius, kiaušinį, mėsą, pagardinkite viską pipirais ir druską ir gerai išmaišykite.
- Galite kepti keptuvėje arba orkaitėje. Jeigu kepsite keptuvėje, - kepkite su lydytu sviestu.
- Kepimui orkaitėje formuokite kepsnelius, dėkite ant paruoštos skardos ir kepkite 180C temperatūroje 20 min. vieną pusę, po to apverskite ir dar kepkite 10-15 min.
- Kepsneliai skanūs karšti ir šalti.Tiekite su jūsų mėgstamomis salotomis. Puikiai tinka balzamiko acto kremas
Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!