500 g | antienos file su oda |
žiupsnelis | prieskoninių žolelių mišinio ( petražolės,rozmarinas,raudonėlis,šalavijas,mairūnas,čiobrelis) |
žiupsnelis | druskos |
garnyrui: | |
mėgstamų salotų |
1.Įpjauname anties krūtinėlės odelę.
2.Barstome prieskoniais ir druska.
3.Gerai įkaitiname keptuvę ir kepame 2,5 minutės ant odelės , apverčiame ir kepame 2,5 minutės ant kitos pusės. Riebalų nereikia .
4.Orkaitę ir kepimo indą įkaitinkite iki 80 * C temperatūros .
5.Apkeptas krūtinėles dėkite į įkaitintą indą ir palikite ''prakaituoti'' orkaitėje 50 minučių.
6.Iškeptas krūtinėles valgykite su jūsų mėgstamomis salotomis. Mano salotos su rucola, kepintom sėklom, morkom, agurkais ir užpilas iš česnako,aliejaus, medaus, citrinios sulčių, pipirų, druskos.
Skanių ir malonių akimirkų !!!
Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!