Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ANTIENA /
Ypatingi antienos šašlykai
ingredientai
2,000 kg
Lapino puota antienos filė su oda
300 g
kiaulienos šoninės be odos
2 vnt.
svogūnai
3 skiltelės
česnako
3 litrai
vandens
1 v.š.
apelsinpipirių
100 ml
acto
1,5 v.š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
keletos
laurų lapų
Ypatingi antienos šašlykai
30 min.
10 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite į indą, kuriame marinuosite šašlykus.
Supjaustykite svogūnus griežinėliais ir susmulkinkite česnaką.
Užpilkite ant mėsos paruoštą sūrymą su išvardintais ingredientais, sudėkite pjaustytus svogūnus, smulkintą česnaką ir viską gerai išmaišykte.
Norint pasiekti geriausio skonio rezulto, - reikia marinuoti ne trumpiau kaip dvi paras.
Kepti ant laužo, suvėrus ant iešmelių.
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas!
Atgal į receptų sąrašą