Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ypatingi antienos šašlykai
ingredientai
2,000 kg Lapino puota antienos filė su oda
300 g kiaulienos šoninės be odos
2 vnt. svogūnai
3 skiltelės česnako
3 litrai vandens
1 v.š. apelsinpipirių
100 ml acto
1,5 v.š. druskos
žiupsnelis juodųjų pipirų
keletos laurų lapų

Ypatingi antienos šašlykai

30 min.
10 porcijos
Gaminimas
  1. Mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite į indą, kuriame marinuosite šašlykus. 
  2. Supjaustykite svogūnus griežinėliais ir susmulkinkite česnaką.
  3. Užpilkite ant mėsos paruoštą sūrymą su išvardintais ingredientais, sudėkite pjaustytus svogūnus, smulkintą česnaką ir viską gerai išmaišykte.
  4. Norint pasiekti geriausio skonio rezulto, -  reikia marinuoti ne trumpiau kaip dvi paras.
  5. Kepti ant laužo, suvėrus ant iešmelių.
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas! 
Atgal į receptų sąrašą