Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Vyno padaže troškinti antienos kakliukai su pievagrybiais ir svogūnais
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. ančiukų kakliukai
1 vnt. Svogūnas (didelis)
5 vnt. Pievagrybiai
Šlakelis Baltasis vynas
Pagal skonį Prieskoninės žolelės
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Pipirai
1 kubelis Sultinys

Vyno padaže troškinti antienos kakliukai su pievagrybiais ir svogūnais

30 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Apvirkite kakliukus, tada dėkite į keptuvę ir juos apkepkite, kad pasidengtų gražia ruda plėvele.
  2. Pakepus pilkite šlakelį vyno, tada gerą samtį sultinio, leiskite išgaruoti alkoholiui ir sudėkite likusius ingredientus - smulkintą svogūną, riekutėmis pjaustytus pievagrybius.
  3. Suberkite prieskonius ir leiskite pasitroškinti apie 20  minučių.
  4. Pateikite su jums norimu garnyru. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą