Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Palepinkime keturkojus
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Palepinkime keturkojus
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ANTIENA /
Vyno padaže troškinti antienos kakliukai su pievagrybiais ir svogūnais
ingredientai
500 g.
Lapino puota švž. ančiukų kakliukai
1 vnt.
Svogūnas (didelis)
5 vnt.
Pievagrybiai
Šlakelis
Baltasis vynas
Pagal skonį
Prieskoninės žolelės
Pagal skonį
Druska
Pagal skonį
Pipirai
1 kubelis
Sultinys
Vyno padaže troškinti antienos kakliukai su pievagrybiais ir svogūnais
30 min.
2 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Apvirkite kakliukus, tada dėkite į keptuvę ir juos apkepkite, kad pasidengtų gražia ruda plėvele.
Pakepus pilkite šlakelį vyno, tada gerą samtį sultinio, leiskite išgaruoti alkoholiui ir sudėkite likusius ingredientus - smulkintą svogūną, riekutėmis pjaustytus pievagrybius.
Suberkite prieskonius ir leiskite pasitroškinti apie 20 minučių.
Pateikite su jums norimu garnyru. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą