Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ANTIENA /
Vyno padaže troškinti antienos kakliukai su pievagrybiais ir svogūnais
ingredientai
500 g.
Lapino puota švž. ančiukų kakliukai
1 vnt.
Svogūnas (didelis)
5 vnt.
Pievagrybiai
Šlakelis
Baltasis vynas
Pagal skonį
Prieskoninės žolelės
Pagal skonį
Druska
Pagal skonį
Pipirai
1 kubelis
Sultinys
Vyno padaže troškinti antienos kakliukai su pievagrybiais ir svogūnais
30 min.
2 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Apvirkite kakliukus, tada dėkite į keptuvę ir juos apkepkite, kad pasidengtų gražia ruda plėvele.
Pakepus pilkite šlakelį vyno, tada gerą samtį sultinio, leiskite išgaruoti alkoholiui ir sudėkite likusius ingredientus - smulkintą svogūną, riekutėmis pjaustytus pievagrybius.
Suberkite prieskonius ir leiskite pasitroškinti apie 20 minučių.
Pateikite su jums norimu garnyru. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą