- Skardoje išdėliojame antienos kulšeles ir pjaustytas daržoves. Įberiame druskos, pipirų. įmetame čiobrelio šakeles.
- Dedame skardą į 180 °C įkaitintą orkaitę, ir kepame 1 valandą. Jeigu bekepant daržovės apdžiūna, galima lengvai apipurkšti alyvuogių aliejumi.
- Antiena labai riebi, tad jei bandote mesti svorį, šia mėsa rekomenduočiau nepiktnaudžiauti. Na o jei su tuo problemų nėra, drąsiai įtraukite antieną į savo mitybą, nes ji ne tik labai skani mėsa, bet ir anties riebalai suteikia daržovėms.
- Kepti galite bet kokias daržoves, nebūtinai tas pačias. Kadangi antis kepa ilgai, stenkitės nekepti daržovių su trumpu kepimo laiku, pvz. brokolių arba cukinijų. Visa kita- kaip tik leis Jūsų fantazija.
Skanaus!
Už receptą dėkojame Skaniai ir sveikai!