- Antieną ištrinkite druska ir pipirais.
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir dėkite anties krūtinėlę kepti. Kepkite iš abiejų pusių, kol mėsa apskrus.
- Į puodą, kuriame virsite sriubą, supilkite 2 litrus vandens arba sultinio, dėkite antieną ir virkite pusę valandos.
- Sudėkite smulkintas daržoves, išskyrus porus ir virkite iki kol daržovės suminkštės.
- Išimkite mėsą ir susmulkinkite. Sudėkite atgal į puodą susmulkintą mėsą.
- Keptuvėje pakepinkite porus ir sudėkite į puodą su sriuba.
- Berkite pagal skonį druskos ir pipirų.
- Suberkite smulkintus svogūno laiškus.
- Prie sriubos patiekite riekelę duonos, pagardintos sviestu.
Už receptą dėkojame Samčio užrašams.