Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Užkandėlės su antienos paštetu ir vynuogėmis
ingredientai
150 g. Lapino puota antienos paštetas
100 ml Grietinėlė
Saujelė Pjaustytos šviežios petražolės
Saujelė Raudonosios vynuogės
2 vnt. Itališki raguoliai arba prancūziškas batonas

Užkandėlės su antienos paštetu ir vynuogėmis

20 min.
4-6 porcijos
Gaminimas
  1. Raguolį ar prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis ir paskrudinkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros. Išimkite ir palikite visiškai atvėsti.
  2. Dubenyje iki vientisos masės sumaišykite paštetą, grietinėlę ir petražolės.
  3. Ant skrebučio užtepkite paruoštą užtepėlę, uždėkite pjaustytų vynuogių ir papuoškite petražolėmis. Skanaus!

        Dėkojame Oditėlės blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą