300 g | Lapino puotos ančių kulšelių mėsos |
1 vnt. | saldžios bulvės |
250 g | žiedinio kopūsto |
1/4 vnt. | saliero šaknies |
1 vnt. | svogūno |
2 skiltelės | česnako |
1/2 vnt. | baklažano |
4 šaukštai | pupų ir lęšių mišinio |
1 šaukštas | raudonų krienų |
1/2 šaukštelio | krapų |
2 vnt. | morkos |
pagal skonį | druskos, pipirų |
Į puodą įpilame alyvuogių aliejaus. Sudedame pasmulkintą antieną, tarkuotą česnaką, pasmulkintą svogūną ir pasmulkintas morkas. Viską lengvai apkepame. Sudedame likusias daržoves, pupų ir lęšių mišinį, prieskonius ir druską, krienus. Užpilame du litrus vandens ir troškiname ant nedidelės ugnies vieną valandą.
Už receptą dėkojame Gamink Pats!