500 g | Lapino puotos antienos file |
130 g | šalto rūkymo šoninės |
2 | svogūnai |
3-4 skiltelės | česnako |
120 g | džiovintų slyvų |
4-5 vidutinės | bulvės |
150 g | morkyčių |
Kelios šakelės | čiobrelio |
800 g | vandens (arba sultinio) |
1 lazdelė | cinamono |
pakepam keptuvėje šoninę su česnaku, sumetam į puodą. Pakepam anties filė su oda, supjaustytą į kelias dalis, pabarstytą druska ir pipirais iš abiejų pusių iki 5 min kiekvieną. Dedam pakeptą česnaką, šoninę ir antį į puodą, pilam vandenį ar sultinį, dedam druskos ir pipirų pagal skonį, metam kelias šakeles čiobrelio ir troškinam ant mažiausios ugnies apie 1 val. Po valandos pridedam bulvių, morkų, svogūną, sukraunam pjaustytas slyvas, metam vinamono lazdelę ir patroškinam dar pusvalanduką.