Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Troškintos anties kulšelės
ingredientai
2 vnt. Lapino puotos anties kulšelių
3 skiltelės česnako
1 vnt. Čili pipiro
1/2 šaukštelio Džiovinto imbiero
100 g Shitake grybų
400 g Konservuotų pomidorų
100 ml Kokosų grietinėlės
2 v.š. Kedro riešutų
pagal skonį Druskos ir pipiro

Troškintos anties kulšelės

50 min.
2 porcijos
Gaminimas

Kulšeles įtriname druska ir pipiru ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje. Apkepinę iš abiejų pusių kulšeles dedame į lėkštę.

Į keptuvę beriame riešutus ir pasmulkintus shitake grybus. Sudedame pasmulkintą česnaką, čili pipirą (jei norite aštriau dedame su sėklomis, jei švelniau sėklas reiktų išimti), įberiame imbierą. Šiek tiek pakepinus supilame konservuotus pomidorus ir šiek tiek juos patriname, supilame kokosų grietinėlę, pusę stiklinės vandens. Paskaniname druska.

Sudedame kulšeles ir uždengus troškiname ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Atidengiame ir padidinus ugnį išgariname pusę skysčio. Patiekiame su ryžiais.

 

Už receptą dėkojame Gamink pats!

Atgal į receptų sąrašą