2 vnt. | Lapino puotos anties kulšelių |
3 skiltelės | česnako |
1 vnt. | Čili pipiro |
1/2 šaukštelio | Džiovinto imbiero |
100 g | Shitake grybų |
400 g | Konservuotų pomidorų |
100 ml | Kokosų grietinėlės |
2 v.š. | Kedro riešutų |
pagal skonį | Druskos ir pipiro |
Kulšeles įtriname druska ir pipiru ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje. Apkepinę iš abiejų pusių kulšeles dedame į lėkštę.
Į keptuvę beriame riešutus ir pasmulkintus shitake grybus. Sudedame pasmulkintą česnaką, čili pipirą (jei norite aštriau dedame su sėklomis, jei švelniau sėklas reiktų išimti), įberiame imbierą. Šiek tiek pakepinus supilame konservuotus pomidorus ir šiek tiek juos patriname, supilame kokosų grietinėlę, pusę stiklinės vandens. Paskaniname druska.
Sudedame kulšeles ir uždengus troškiname ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Atidengiame ir padidinus ugnį išgariname pusę skysčio. Patiekiame su ryžiais.
Už receptą dėkojame Gamink pats!