- Į blenderį sudėkite šiek tiek pasmulkintas česnako skilteles, ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges, raudonėlio šakeles, malkite apie 2-3 min. Tuomet dėkite džiovintas slyvas ir dar pamalkite, kol slyvos susimals.
- Antienos kulšeles nusausinkite virtuviniu popieriniu rankšluoščiu, iš abiejų pusių pabarstykite druska ir maltais pipirais. Dėkite odele žemyn į stipriai įkaitintą keptuvę be papildomų riebalų. Kai gražiai apskrus, apverskite ir labai trumpai apkepkite kitą pusę. Kulšeles sudėkite į kepimo skardą.
- Iš keptuvės išpilkite riebalus, sudėkite sumaltą masę, pakepkite 10-15 sekundžių ir dėkite viską į kepimo skardą.
- Supilkite vištienos sultinį (jis turi iki pusės apsemti kulšeles), išdėliokite alyvuoges, slyvas, uždenkite folija arba dangčiu ir kepkite 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~1,5 val.
- Patiekite su ryžiais ir mėgstamu garnyru.
Dėkojame Oditėlės blogas už receptą!