Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ANTIENA /
Troškinti antienos kakliukai su grietinėlės padažu ir svogūnais
ingredientai
500 g.
Lapino puota švž. ančiukų kakliukai
250 g.
Grietinėlė
1 vnt.
Svogūnas (didelis)
Pagal skonį
Prieskoninės žolelės
Pagal skonį
Druska
Pagal skonį
Pipirai
1 kubelis
Sultinys
Troškinti antienos kakliukai su grietinėlės padažu ir svogūnais
50-60 min.
2 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Šviežius antienos kakliukus apvirkite puode su sultinio kubeliu apie 20 minučių.
Vėliau ištraukite iš sultinio kakliukus, dėkite juos į keptuvę, ant viršaus berkite susmulkintą svogūną, džiovintas prieskonines žoleles.
Pilkite grietinėlę ir samtį sultinio kur virė kakliukai.
Viską palikite troškintis dar mažiausiai 20 minučių.
Pateikite su bulvėmis ar bulvių piurė. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą