Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Troškinti ančiukų skrandukai
ingredientai
2x500 g Šviežūs ančiukų skrandukai „Lapino puota“
1 vnt. Svogūnas
200 ml. Grietinėlė
2 valg. šaukštai sviesto
žiupsnelis druskos
žiupsnelis šviežiai maltų juodūjų pipirų
pagal poreikį Prieskoninės žolelės

Troškinti ančiukų skrandukai

50 min.
4-5 porcijos
Gaminimas

Skrandukus nuplauname , suberiame  juos į pasūdytą vandenį ir verdame  apie 40-50 min.,  kol suminkštės.  Kol troškinsis skrandukai, susmulkintus svogūnus pakepinkite svieste, supilkite  grietinėlę, suberkite  prieskonius ir prieskonines žoleles ir viską supilkite prieš baigiant troškintis, į skrandukus. Leisti pasitroškinti dar tol, kol padažas bus norimo tirštumo. Pateikti su mėgiamu garnyru.

SKANAUS !

 

Atgal į receptų sąrašą