500 g | Lapino puotos šviežių ančiukų skrandukų |
1,5 l | vandens |
2 vnt. | lauro lapelių |
kelių grūdelių | juodųjų pipirų |
1 vnt. | svogūnas |
300 ml | obuolių sulčių |
žiupsnelis | šviežių čiobrelių lapelių |
žiupsnelis | druskos, maltų juodųjų pipirų |
1. Ančiukų skrandukus nuplaukite, nupjaukite plėveles ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
2. Puode užvirkite vandenį, sudėkite lauro lapelius, suberkite juoduosius pipirus, druską ir dėkite skrandukus. Virkite apie 40 min. ant vidutinės ugnies.
3. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir kepkite kol jie apskrus. Sudėkite šviežius čiobrelius, virtus skrandukus, supilkite obuolių sultis, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir troškinkite, kol sutirštės obuolių sultys.
4. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!