Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Palepinkime keturkojus
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Palepinkime keturkojus
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ANTIENA /
Traškios anties kulšelės su čiobreliais
ingredientai
500 g
Lapino puota ančių kulšelių
1/2 šaukštelio
jūros druskos
1/2 šaukštelio
dž čiobrelio
1/2 šaukštelio
pankolio sėklų
1/4 šaukštelio
maltų juodųjų pipirų
2 šaukštai
alyvuogių aliejaus
Traškios anties kulšelės su čiobreliais
60 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Visus ingridiantus (išskyrus antieną) sumaišykite ir šiuo mišiniu ištrinkite anties kulšeles. Sudėkite į indą ir sandariai uždarykite. Dėkite į šaldytuvą 24 val.
Į kepimo indą sudėkite anties kulseles ir kepkite 180C apie 30 min.,kol antiena iškeps.
Valgome su orkaitėje keptomis bulvėmis.
Už receptą dėkojame Odetai.
Atgal į receptų sąrašą