500 g | Lapino puota šviežios ančiukų filės |
3x100 g | ryžių |
2 didelės | morkos |
1 vnt. | svogūnas |
5 v.š. | aliejaus |
žiupsnelis | plovo prieskonių |
žiupsnelis | druskos ir pipirų |
150 ml. | sultinio |
mėgiamo | padažo |
Užvirkite puodą su vandeniu ir sudėkite virti ryžius. Antienos filė supjaustykite mažais gabalėliais, juos apkepinkite gerai įkaitintuose riebaluose, apkepintą mėsą išimkite. Toje pačioje keptuvėje, kur kepėte mėsą, apkepinkite smulkintus svogūnus ir morkomis iki kol suminkštės. Tada sudėkite visus ingredientus, apkepintą mėsą su daržovėmis į puodą ir ant silpnos ugnies virkite apie 40 min. Pabaigoje paskaninkite mėgiamu padažu. Viską gerai išmaišykite.
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas.