- Iš tortilijos stiklinės pagalba išspauskite paplotėlius (naudota 7cm skersmens stiklinė).
- Imkite keksiukų formą, išdėliokite tortilijos paplotėlius, šiek tiek sulenkiant kraštelius. Kepkite 185 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus. Išimkite iš formos ir palikite atvėsti.
- Puode užvirkite vandenį, sudėkite kepenėles, lauro lapelius, pipirus, įberkite žiupsnelį druskos ir kai užvirs, virkite apie 10-15 min. arba tol, kol išvirs. Tuomet supilkite į kiaurasamtį, perliekite šaltu vandeniu ir palikite atvėsti.
- Marinuotus agurkus ir atvėsusias kepenėles supjaustykite smulkiais kubeliais.
- Padažui išvardintus ingridientus sumaišykite dubenėlyje.
- Į iškeptus tortilijos krepšelius dėkite kepenėles, agurką, kukurūzus ir ant viršaus uždėkite šiek tiek padažo.
Skanaus ;)
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Oditėlės Blogu.