Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Tortilijos su antiena ir mango padažu
ingredientai
340 g. Lapino puota švž. antienos kulšelių mėsa (troškinti, kepti)
Pagal poreikį Tortilijos paplotėliai
Pagal skonį Česnakiniai prieskoniai su žolelėmis
4-5 vnt. Pomidorai (nedideli)
1 galvutė Iceberg salotos
1 vnt. Raudonas svogūnas
Padažui:
2 v.š. MangoMajo majonezinis padažas
1 a.š. Felix mango-chili padažas
1 v.š. Natūralus jogurtas
Pagal skonį Citrinų sultys

Tortilijos su antiena ir mango padažu

30 min.
2-4 porcijos
Gaminimas
  1. Antieną apibarstykite prieskoniais ir palaikykite apie 10 minučių.
  2. Kepkite karštoje keptuvėje su trupučiu riebalų, kol mėsa apskrus.
  3. Iceberg salotas ir pomidorus susmulkinkite. Svogūnus supjaustykite žiedais.
  4. Tortilijas trumpai apkepinkite keptuvėje arba ant griliaus.
  5. Tada ant apkepintos tortilijos pabarstykite salotų, išdėliokite pomidorus, svogūnus ir sudėkite antienos gabaliukus.
  6. Visus padažui skirtus ingredientus sumaišykite. Padažo pilkite pagal savo poreikius. Padažo produktų kiekis nurodytas 1 tortilijai.
  7. Paruoštą padažą pilkite ant antienos gabaliukų. Tortilijas suvyniokite, dėkite ant servetėlės ar folijos ir viskas. Skanaus!

         Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!

Atgal į receptų sąrašą