- Kulšelių mėsą pasmulkinkite, pakepinkite ½ š. ghi sviesto ir sudėkite į puodą.
- Ghi svieste pakepinkite ir smulkintą svogūną bei česnaką, sudėkite prie mėsos.
- Į puodą įpilkite šiek tiek vandens, kad visą apsemtų, įberkite druskos, pipirų, lauro lapelių, 1/3 a.š. Garam Masala prieskonių ir viską patroškinkite, kol mėsa suminkštės.
- Gi svieste pakepinkite likusias šiaudeliais pjaustytas daržoves (aš naudojau tiesiog šaldytą porų, morkų, saliero mišinį) ir suberkite į troškinį, pavirus kelias minutes, sudėkite kokosų pieną, išmaišykite ir dar patroškinkite 5 minutes.
Linkėjimai iš kvapnios mūsų virtuvės,
Už receptą dėkojame Lieknoms Bitėms.