1 šaukštelio | KOTANYI maltų Kajeno paprikų |
1 šaukštelio | KOTANYI maltų kalendrų |
1 šaukštelio | KOTANYI džiovintų bazilikų |
1 šaukštelio | KOTANYI džiovintų mairūnų |
4 skiltelių | česnako |
20 g | imbiero |
2 šaukštų | JADE BRIDGE sezamų aliejaus |
1 saujos | jaunų porų |
½ pakelio | LAPINO PUOTA šviežios ančiukų filė su oda |
2 šaukštų | BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus |
200 g | virtų GRALLA PREMIUM bulguro kruopų |
½ šaukštelio | žaliosios citrinos žievelės |
1 saujelės | laiškinių česnakų |
2-3 | romaninės salotos lapų |
1 šaukšto | KIKKOMAN padažo Yakitori |
1/2 | žaliosios citrinos |
1 saujelės | kalendrų lapelių |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai