- Keptuvę gerai įkaitinkite, dėkite antienos filė odele žemyn ir kepkite apie 5 min., vėliau kepsnį apverskite ir kepkite dar 5 minutes.
- Keptuvėje ant šlakelio aliejaus pakepinkite smulkintą česnaką, svogūną, šaudeliais pjaustytą morką.
- Mėsą ir pakepintas daržoves perkelkite į puodą, užpilkite vandenių, kad nepilnai apsemtų kepsnį, įdėkite druskos, pipirų ir virkite. Verdant greitpuodyje užtenka 15 min., tačiau, jei virsite paprastai, prireiks šiek tiek daugiau, kad mėsa būtų minkštutėlė.
- Baigus troškintis mėsai, sudėkite brokolius ir dar šiek tiek pavirkite. Brokolius išgriebkite kartu su keliais šaukštais sultinio, įpikite šlakelį pieno ir smulkintuvu suplakite iki padažo konsistencijos. Patiekite su antienos kepsniu. Skanaus!
Dėkojame Lieknos bitės už receptą!