- Miltus sumaišykite su sezamų sėklomis, smulkintais žemės riešutais, prieskoniais „Ras el hanout“, druska ir margarinu „Kepiniams“. Rankomis minkykite, kol nebeliks margarino gabaliukų.
- Trupinius sudėkite į nepridegančią kepimo skardą ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 190 °C temp. su karšto oro apipūtimo funkcija apie 15–20 min.
- Aštriu peiliu įpjaukite LAPINO PUOTA antienos filė odelę ir dėkite į keptuvę. Kepkite ant nedidelės kaitros apie 7–8 min., kol odelė apskrus. Apverskite ir apkepkite iš visų pusių po 1–2 min.
- Į keptuvę, kurioje kepa antiena, dėkite apelsinų džemą, pilkite mandarinų, citrinų sultis ir romą. Viską pagardinkite druska ir pipirais. Patroškinkite 2 min. ir keptuvę dėkite į orkaitę įkaitintą iki 190 °C temp. Kepkite apie 10 min.
- Į iškepusius trupinius įmaišykite svogūnų traškučius.
- Į lėkštę dėkite virtas bolivines balandas, pagardintas smulkinta kalendra, ant viršaus – keptą antienos filė, barstykite keptus trupinius ir viską papuoškite mėtos lapeliais.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai