Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Suktinukai su antiena ir valgomosiomis gėlėmis
ingredientai
500 g LAPINO PUOTA šviežios anties filė
50 g ružių makaronų
2 riekelių ananaso
4 didelių braškių
1/2 cukinijos
4-5 salotų lapų
6-8 ryžių popieriaus lapelių
pagal poreikį Valgomųjų gėlių
žiupsnelis Druskos
Padažui:
100 ml saldžiarūgščio aitriųjų paprikų padažo
1 riekelė riekės ananaso

Suktinukai su antiena ir valgomosiomis gėlėmis

35 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Ryžių makaronus sudėkite į karštą vandenį ir palikite 3-4 min.
  2. Iškepkite LAPINO PUOTA šviežią anties filė iki norimo lygio ir supjaustykite gana plonomis riekelėmis.
  3. Supjaustykite ananasą ir cukiniją plonomis lazdelėmis, braškes – riekelėmis.
  4. Ryžių popierių sudrėkinkite purkštuku. Ant jo dėliokite gėles, salotas, braškes, anties krūtinėlę, cukiniją, ananasą ir tampriai susukite.
  5. Patiekite su padažu. Padažui sutrinkite ananaso riekelę su saldžiarūgščiu aitriųjų paprikų padažu.

 

 Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą