- Anties krūtinėlę nusausinkite popieriniu rankšluoščiu, įstrižais rėžiais supjaustykite antienos odelę ir iš abiejų pusių pagardinkite druska bei maltais juodaisiais pipirais.
- Krūtinėlę žemyn odelė dėkite į šaltą keptuvę, kepkite ant silpnos ugnies 7-8 min., kol odelė gražiai apskrus, apverskite ir kepkite dar 7-8 min. Tuomet perdėkite į lėkštę ir palikite pastovėti.
- Kiaulienos šoninę supjaustykite griežinėliais ir apskrudinkite keptuvėje. Sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalų perteklius.
- Toje pačioje keptuvėje, kur kepė antiena, dėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, kai jis suminkštės, sudėkite juostelėmis supjaustytą raudonąją papriką. Kepkite dar keletą minučių.
- Puode užvirkite vištienos sultinį, sudėkite keptą svogūną, papriką, šoninę, nedideliais kubeliais supjaustytas antienos krūtinėlės, rūkytos paprikos miltelius, džiovintus čiobrelius, čili papriką, supilkite baltojo vyno actą arba citrinos sultis, išmaišykite ir leiskite užvirti. Virkite apie 5 min., tuomet sudėkite šviežias krevetes, žirnelių ankštis ir virkite dar apie 2 min.
- Makaronus paruoškite pagal instrukcijas ant pakelio. Jei naudosite ryžius, juos tiesiog išvirkite pasūdytame vandenyje.
- Į dubenėlį dėkite makaronų arba ryžių, užpilkite išvirta sriuba.
- Ant viršaus užberkite pjaustytų svogūnų laiškų. Skanaus!
Dėkojame Oditėlėsblogas už receptą!