500 g. | Lapino puota švž. ančiukų kakliukai |
500 g. | Lapino puota švž. ančiukų skrandukai |
1 vnt. | Svogūnas |
400 g. | Konservuoti pomidorai |
400 g. | Konservuotos pupelės |
3 skiltelės | Česnakas |
150 g. | Saliero šaknis |
100 g. | Smulkūs makaronai |
1/2 a.š. | Rūkyta paprika |
1/2 a.š. | Malti lauro lapai |
1/2 a.š. | Mairūnas |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
1. Į greitpuodį sudėkite anties dalis, svogūną, česnaką, salierą, prieskonius ir druskos.
2. Užpilkite 2 litrus vandens ir virkite 40 minučių.
3. Tuomet nupilkite sultinį į kitą puodą, sudėkite pasmulkintus pomidorus, pupeles, makaronus, pasmulkintą troškintą salierą. Virkite dar 10 minučių.
4. Kakliukus ir skrandukus pakepinkite su svogūnais ir patiekite prie sriubos. Skanaus!
Dėkojame GaminkPats už receptą!