500 g | Lapino puotos antienos file |
1 šaukštelis | penkių prieskonių mišinio |
2 šaukštai | sojos padažo |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 šaukštas | medaus |
1 šaukštas | ryžių acto |
1 | mangas |
1/2 | svoguno |
2 saujos | salotų lapų |
Įkaitiname orkaitę iki 200 C ir dedame kepti antiena 8-10 min, kol odelė taps traški.
Užberiame prieskonių mišinio ant antienos ir vėl dedame 8 min kepti.
Sojos padažą sumaišome su alyvuogių aliejumi, ryžių actu ir medumi.
Į lėkštes dedame salotų lapus, kubeliais pjaustytus mangus, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus. Dedame antieną ir užpilame pasiruoštu užpilu.
Už receptą dėkojame Samčio užrašai.