- Iš slyvų išimkite kauliukus ir supjaustykite griežinėliais.
- ZYLE keptuvėje įkaitinkite 1–2 šaukštus OBELIŲ sviesto skonio aliejaus ir apkepinkite smulkintas slyvas.
- Sudėkite DANSUKKER tamsų cukrų „Muskovado“ ir užpilkite VORUTA nealkoholiniu raudonuoju vaisių ir (ar) uogų vynu. Nugarinkite vyną ir sudėkite PERGALĖ juodąjį šokoladą.
- Viską pagardinkite KOTANYI druskos ir pipirų mišiniu.
- Kitoje keptuvėje įkaitinkite 1–2 šaukštus aliejaus ir sudėkite smulkintas česnako skilteles. Pakepkite apie 1–2 min. ir dėkite špinatus.
- Užpilkite KIKKOMAN padažu „Ponzu“. Patroškinkite 2 min.
- Nuo LAPINO PUOTA šviežios ančiukų filė su oda nuimkite odelę.
- Antieną apkepkite iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
- Virtuviniu smulkintuvu susmulkinkite VILNIUS margariną „Kepiniams“, miltus ir KOTANYI druską. Užpilkite labai šaltu TICHĖ natūraliu negazuotu mineraliniu vandeniu ir išminkykite iki vientisos konsistencijos.
- Tešlą laikykite šaldytuve 1 val. prieš gaminant. Tada iškočiokite kočėlu.
- Ant tešlos dėkite kepintus špinatus, apkeptą antienos filė ir slyvų padažą.
- Tešlą užlenkite ir dėkite į kepimo skardą.
- Pyragą patepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais su druska.
- Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 12 min., arba tol, kol vidinė temperatūra pasieks 55 °C temp.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai