- Ant vidutinės kaitros užkaiskite didelį puodą (su dangčiu, tinkamą kepimui orkaitėje). Skrandukus perpjaukite pusiau ir apskrudinkite į puodą įpylę truputį aliejaus. Geriausia kepti per du-tris kartus, kad tarp skrandukų būtų tarpai, nes kitaip ne skrus, o troškinsis.
- Skrandukus apmaišykite su miltais ir atidėkite.
- Į puodą įpilkite aliejaus ir sudėkite riekelėmis pjaustytą svogūną, tarkuotą česnaką ir kitas stambiai pjaustytas daržoves. Pakepinkite 5min vis pamaišydami.
- Į puodą grąžinkite skrandukus, supilkite sultinį, pomidorus, sudėkite visus prieskonius ir leiskite užvirti. Puodą uždenkite ir statykite į 120 laipsnių temperatūros orkaitę 2-3 valandoms. Kuo ilgiau troškinsite, tuo minkštesni bus skrandukai.
- Galite patiekti su mėgstamų daržovių koše arba valgyti vieną.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Ko nors skanaus