Kulšelių mėsą apiberti druska ir pipirais. Gerai įkaitintoje keptuvėje mėsą apskrudinti. Atidėti.
Įpilti šiek tiek aliejaus į keptuvę, sudėti pusę smulkinto svogūno, trintą česnaką, berti prieskonius ir pakepti kol pasklis aromatas. Įmaišyti pomidorų pastą, trintus pomidorus ir sultinį. Į keptuvę grąžinti ančių mėsą. Gerai išmaišyti. Viską supilti į kepimo indą, sandariai apvynioti folija ir dėti į iki 150C įkaitintą orkaitę kepti 2val.
Kai antiena baigia kepti, dubenėlyje sumaišyti kukurūzus, smulkiai pjaustytus pomidorus ir likusią pusę raudonojo svogūno. Įspausti žaliosios citrinos sulčių, pagardinti druska ir pipirais.
Antienos gabalėlius išimti ir suplėšyti dviejų šakučių pagalba. Sumaišyti su padažu kepimo inde.
Ant tortilijos dėti mėsą, salsos, susukti ir mėgautis.
Už receptą dėkojame Žiupsnis meilės ir pipirų.