500 g | Lapino puotos antienos file |
žiupsnelis | druska |
žiupsnelis | malti pipirai |
200 g | mėgiamų salotų |
Aviečių padažui : | |
2 saujos | aviečių |
4 v.š. | alyvuogių aliejaus su mandarinais |
1 v.š. | balzamiko kremo |
1 v.š. | rudojo cukraus |
1.Anties krūtinėlę nusausiname,ištriname druska ir pipirais.
2.Gerai įkaitiname storapadę keptuvę ir dedame krūtinėles odele žemyn.Krūtinėlės didelės,dėl to kepu po 6 min. abi puses.Iškeptas krūtinėles dedame į dubenį ir paliekame ''pailsėti''.
3.Padažui skirtus ingredientus suplakite.Ragaukite ir skonį derinkite pagal savo poreikius.Pasilikite aviečių papuošimui.
4.Salotų lapus sudedame į didesnę lėkštę ,pjaustome antieną ,barstome avietėmis ir tiekiame su padažu.Vaizdas nerealus !!!
Už receptą dėkojame Ritos receptams.lt