Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Šiltos salotos su anties krūtinėle ir aviečių padažu
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
žiupsnelis druska
žiupsnelis malti pipirai
200 g mėgiamų salotų
Aviečių padažui :
2 saujos aviečių
4 v.š. alyvuogių aliejaus su mandarinais
1 v.š. balzamiko kremo
1 v.š. rudojo cukraus

Šiltos salotos su anties krūtinėle ir aviečių padažu

45 min.
5 porcijos
Gaminimas

1.Anties krūtinėlę nusausiname,ištriname druska ir pipirais.
2.Gerai įkaitiname storapadę keptuvę ir dedame krūtinėles odele žemyn.Krūtinėlės didelės,dėl to kepu po 6 min. abi puses.Iškeptas krūtinėles dedame į dubenį ir paliekame ''pailsėti''.
3.Padažui skirtus ingredientus suplakite.Ragaukite ir skonį derinkite pagal  savo poreikius.Pasilikite aviečių papuošimui.
4.Salotų lapus sudedame į didesnę lėkštę ,pjaustome antieną ,barstome avietėmis ir tiekiame su padažu.Vaizdas nerealus !!!

Už receptą dėkojame Ritos receptams.lt

Atgal į receptų sąrašą