- Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, nupilkite vandenį ir atidėkite į šoną.
- Porą supjaustykite pusžiediais, papriką ir morkas - plonais šiaudeliais.
- Antienos krūtinėles gerai nusausinkite virtuviniu popieriniu rankšluoščiu. Odelę įpjaukite skersai ir išilgai.
- Krūtinėles žemyn odele dėkite į šaltą keptuvę ir ant lėtos ugnies kepkite tol, kol gražiai apskrus (susidariusius riebalus nupilkite ir panaudokite bulvių kepimui). Tuomet apverskite krūtinėles ir dar pakepkite keletą minučių. Suvyniokite į foliją ir palikite šiltai pastovėti apie 5 min.
- Sultiniui: į puodą supilkite vandenį, sojos padažą, dėkite česnaką, citriną, čili paprikas, cukrų. Išmaišykite ir virkite 10 min. Tuomet sultinį nukoškite per sietelį, vėl supilkite į puodą, suberkite porą ir pavirkite apie 1-2 min.
- Į dubenėlį dėkite ryžius, papriką, morkas, kukurūzus, griežinėliais pjaustytą antieną ant viršaus užpilkite sultinio su poru, užbarstykite sezamo sėklų ir patiekite.
Skanaus ;)
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.