Iš vakaro kulšeles pamarinavau ir suvvakuumavau. Ryte pirmiausia kulšeles parūkiau su Apelsino drožlėmis . Paskui sudėjau į puodo dugną. Supjausčiau morkas, salierus, svogūnus ir česnakus. Jas sudėjau ant ančiukų kulšelių. Viską užpyliau raudonu vynu ir vištienos sultiniu. Pagardinau druska ir pipirais. Troškinau apie 3 h.
Kol troškinosi, laiko buvo išvirti bulves ir pdaryti bulvių košę.
Maždaug po 3 h troškinimosi, kulšeles Išėmiau atsargiai iš puodo, kad nesubyrėtų, nes mėsa jau krito nuo kaulo. Viskas kas liko puode tapo padažu-garnyru. Visą masę sublenderiavau. Skonis puikus.
Galiausiai sudėjau į lėkštę bulvių košę, ančiuko kulšelę, agurką, pomidorą ir padažą-garnyrą.
Už receptą dėkojame Mindaugas Žymantas