Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Salotos su kepta antienos file
ingredientai
500 g antienos file
100 g mėgiamų salotų
1 vnt. pamidoras
1 vnt. agurkas
žiupsnelis druskos,pipirų
šlakelis alyvuogių aliejaus
žiupsnelis cukraus

Salotos su kepta antienos file

40 min.
1-2 porcijos
Gaminimas

Antienos filę pamarinuojame, įtriname česnaku ,pabarstome druska ir pipirais. Iškepame keptuvėje ir atvėsiname.Salotas nuplauname ir nusausiname, supjaustome pamidorą ir agurką griežinėliais.Atvėsintą antieną supjaustyti ir dėti ant salotų viršaus. Citriną išspausti, įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus,žiupsnelį cukraus ir viską gerai išmaišyti.Salotas apšlakstyti šitomis sultimis.

Atgal į receptų sąrašą