- Išdarinėtą papriką supjaustykite juostelėmis, cukiniją - griežinėliais.
- Į dubenį sudėkite papriką, cukiniją, kukurūzų burbuoles, suberkite rūkytą ir saldžiąją papriką, česnaką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, viską gerai išmaišykite ir palikite pasimarinuoti ~30min.
- Nuo skrandukų nupjaukite plėvelę ir sudėkite į puodą su užvirintu vandeniu kartu su lauro lapeliais bei pipirais. Virkite ant vidutinės ugnies 30-40 min. Nupilkite vandenį, supjaustykite griežinėliais.
- Į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite skrandukų griežinėlius ir apskrudinkite keletą minučių. Galiausiai pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
- Daržoves apskrudinkite ant grilio. Kukurūzų burbuoles supjaustykite griežinėliais.
- Lėkštėje išdėliokite salotas, grilintas daržovės ir keptus skrandukus.
Skanaus ;)
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.