Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Salotos su antienos krūtinėle
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. antienos filė su oda
Pagal poreikį Mėgstamos salotos
1 vnt. Apelsinas
5 vnt. Vyšniniai pomidorai
1 v.š. Medus
1/2 vnt. Citrinos sulčių
Pagal poreikį Alyvuogių aliejus

Salotos su antienos krūtinėle

30 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Apkepinkite šviežią antienos filė, taip, kad gražiai paruduotų iš abiejų pusių (pirmiausia kepkite iš odelės pusės).
  2. Rankomis suplėšykite turimas salotas, nulupkite apelsiną, supjaustykite gabalėliais, pomidoriukus perpjaukite perpus sudėkite į norimą indą.
  3. Kol kepa antienos filė pasidarykite padažą - medų, šlakelį alyvuogių aliejaus ir citrinos sultis sumaišykite iki vientisos masės. Įberkite šiek tiek druskos.
  4. Iškepusią anties filė supjaustykite griežinėliais, uždėkite ant salotų ir užpilkite padažu. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą