Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
SALOTOS SU ANTIENA IR SALDŽIARŪGŠČIU PADAŽU
ingredientai
350 g Lapino puotos ančių kulšelių mėsos
1/2 Kopūsto
1 Morkos
1/2 Paprikos
1/2 Agurko
pagal poreikį Kukurūzų
pagal poreikį Kepintų riešutų
Padažui :
1 v.š medaus
1 v.š citrinos sulčių ar balzamiko
3-4 skiltelių česnako
2 v.š. sojos
3 v.š sezamų aliejaus

SALOTOS SU ANTIENA IR SALDŽIARŪGŠČIU PADAŽU

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

daržoves susmulkinti; padažą išmaišyti; iškeptą/pašildytą mėsą suplėšyti ; šviežiai pakepintus riešutus pasmulkinti; viską išmaišyti ir skanauti! Man asmeniškai didelis atradimas, kad @kitchenme1 tokios patogios pakuotės skubantiems. Nereikia jokių kepimo maišų, kepimo skardų paruošimo ir pan.

Užtenka nuimti popierinę pakuotės dalį ir pašauti į karštą orkaitę.

 

Už receptą dėkojame puodų karalienė. 

 

 

Atgal į receptų sąrašą