1. Mėsą nuplauname , nusausiname, odelę įpjauname įstrižai iki mėsos. Keliuose šaukštuose aliejaus išmaišome garam masala prieskonius, druską ir įtriname ančiukų filė. Paliekame pasimarinuoti bent 30min.
2. Kepame filė ant sausos keptuvės vidutinėje kaitroje iš abiejų pusių apie 10-15min. Paliekame pailsėti.
3. Tuo tarpu rukolą sumaišome su nuluptu ir plonomis juostelėmis supjaustytu agurku. Sudedame į lėkštę.
4. PADAŽAS: Alyvuogių aliejų sumaišome su obuolių actu, cukrumi, pipirais bei bruknių džemu (proporcijas reguliuokite pagal savo skonio receptorius).
5. Sausoje keptuvėje pakepiname sėklas salotoms.
6. Šiek tiek atvėsusią ančiukų filė supjaustome griežinėliais ir išdeliojame ant salotų. Apšlakstome padažu ir pabarstome sėklų mišiniu.
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.