340 g. | Lapino puota švž. antienos kulšelių mėsa (troškinti, kepti) |
14 vnt. | Ryžių popieriaus paplotėliai |
Ryšulėlis | Špinatų lapai |
1 vnt. | Svogūnai |
2 v.š. | Bruknių uogienė |
60 g. | Fermentinis sūris |
1 vnt. | Džiovintas čili pipiras |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
1. Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
2. Sudėkite pasmulkintą antieną, smulkintą čili pipirą, įberkite druskos ir pipiro ir dar pakepinkite. Į pakepintą antieną sudėkite bruknių uogienę ir šiek tiek pašildykite.
3. Ryžių paplotėlį kelias sekundes merkite į šiltą vandenį ir dėkite ant medinės lentelės. Ant paplotėlio dėkite špinato lapą, šiek tiek tarkuoto sūrio ir antienos įdaro. Užlenkite kraštelius ir paplotėlį susukite.
4. Suktinius pakepinkite iš abiejų pusių ir patiekite karštus.
5. Prie ryžių suktinių galite patiekti agurkų ir graikiško jogurto padažą (tarkuotą agurką sumaišykite su jogurtu, įberkite druskos). Skanaus!
Dėkojame Gaminkpats.lt už receptą!