- Į puodą sudėkite antienos rinkinį sriubai, pipirus, lauro lapelius, čiobrelius, įberkite druskos, užpilkite vandeniu ir kai užvirs, virkite valandą ant silpnos ugnies. Nugraibykite susidariusiais putas.
- Sultinį nukoškite per smulkų sietelį ir supilkite į švarų puodą. Nuo antienos kaulų nupjaustykite mėsytę. Ji idealiai tiks sriubai.
- Vėl užkaiskite puodą su sultiniu ir kai tik jis užvirs, sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytas morkas. Virkite keletą minučių, kol jos suminkštės.
- Keptuvėje išlydykite ghee sviestą. Dėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir pakepkite kelias minutes. Berkite kubeliais pjaustytą papriką ir taip pat pakepkite kelias minutes. Suberkite itin smulkiai supjaustytą aštrųjį pipirą. Uždėkite ant keptuvės dangtį ir leiskite dar 5 minutes pasitroškinti.
- Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite odelę.
- Į puodą berkite keptuvės turinį, antieną, dėkite pomidorus ir viską pavirkite dar 15 minučių.
- Leiskite sriubai kelias minutes pastovėti, o tada ją sutrinkite smulkintuvu. Skanaus!
Dėkojame Lieknos bitės už receptą!