- Į vidutinio dydžio puodą supilame aliejų ir palaukiame, kol įkais.
- Suberiame smulkintą svogūną, česnako skilteles ir pakepiname pora minučių.
- Suberiame kario miltelius ir dar šiek tiek pakepiname.
- Sudedame pjaustytus antienos gabaliukus, suberiame druską, pipirus, išmaišome ir viską kepame kelias minutes arba, kol antiena apkeps.
- Į tą patį puodą sudedame pjaustytas morkas, papriką, cukiniją ir bulves.
- Viską dar šiek tiek pakepiname ant vidutinės ugnies.
- Supilame sultinį ir vandenį ir palaukiame, kol užvirs.
- Sudedame pjaustytus pomidorus, žirnelius, uždengiame puodą dangčiu ir verdame ant silpnos ugnies apie 30-40 minučių.
- Galiausiai išjungiame ugnį, suberiame smulkintus krapus ir dar šiek tiek paliekame sriubą pailsėti.
- Pagardiname druska ir pipirais, jei trūksta.
- Patiekiame ir valgome sriubą, kol karšta.
- Skanaus!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Svajojančiam Olandui.