Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Redos gardžiosios salotos su antienos filė
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. ančiukų filė su oda
1 vnt. Iceberg salotos
1 vnt. Apelsinas
1 vnt. Granatas
Sauja Duonos traškučiai ar skrebučiai
1 a.š. Kreminis balzamiko actas
1 a.š. Skrudintų sezamo sėklų aliejus
5 v.š. Vynuogių kauliukų aliejus

Redos gardžiosios salotos su antienos filė

50-60 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Pirmiausia nupjaukite antienos odelę, tuomet filė apibarstykite druska ir pipirais, jei turite citrinpipiriais, ir kepkite orkaitėje kol gražiai paruduos.
  2. Kol antiena kepa suplėšykite salotas, supjaustykite gabaliukais apelsiną, įberkite granato sėklų.
  3. Pasiruoškite atskirame indelyje salotų užpilą iš likusiu ingredientų.
  4. Iškepusią antienos filė supjaustykite gabalėliais ir dėkite į salotas, užpilkite viską pagamintu padažu ir užbarstykite duonos traškučiais. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą